Preko 99% precizni, jednostavni za korišćenje i čitanje

Mi u kompaniji Clearblue verujemo da je ženi koja sumnja na trudnoću potreban rezultat u koji može da se pouzda i na osnovu kog može da donosi odluke. Zato su svi Clearblue testovi za trudnoću preko 99% precizni od dana očekivane menstruacije. Oni su osmišljeni tako da budu jednostavni za upotrebu i očitavanje i mogu se koristiti 5 dana pre izostale menstruacije.

Ne postoje precizniji testovi – Svi Clearblue testovi za trudnoću su preko 99% precizni*

Toliko osetljivi da možete rano da se testirate – Svi Clearblue testovi za trudnoću se mogu koristiti do 5 dana pre izostale menstruacije

Otkrijte više o različitim Clearblue testovima za trudnoću klikom na veze u nastavku.


Koji tip testa za trudnoću izabrati?

Mi znamo koliko vam je važno da budete sigurni kada koristite i čitate test za trudnoću i, naravno, da imate poverenja u rezultat. Zato je svaki Clearblue test za trudnoću osmišljen za jednostavno korišćenje i jednostavno čitanje i da bude preko 99% precizan*.

U svetu postoje drugi testovi koji ne ispunjavaju ove karakteristike. Na primer, ispitivanja su pokazala da su trake i kasete naročito teške za korišćenje i čitanje. Pogledajte naš video o različitim tipovima testova za trudnoću i tome koji su najbolji za korišćenje.