Upitnik „Da li sam trudna?”

 
 

Jedan od načina da budete sigurni da li ste trudni jeste da uradite test za trudnoću. Ne morate čak ni da čekate do izostale menstruacije pre nego što se testirate, pošto Clearblue digitalni test za trudnoću može da se koristi do 5 dana pre izostale menstruacije. Neke žene mogu da primete jedan ili dva simptoma u najranijim fazama trudnoće. Ako trenutno ne možete da kupite test za trudnoću, isprobajte naš zabavni upitnik „Da li sam trudna?” i saznajte da li bi vaši simptomi mogli da budu rani znak.

Koji metod kontracepcije koristite?

Kada treba da vam počne sledeća menstruacija?

Da li ste primetili bilo kakve promene na grudima?

Da li ste u poslednje vreme imali mučninu?

Koliko imate energije?

Da li urinirate češće nego obično?

Kakvo vam je opšte raspoloženje?

Da li ste primetili bilo kakve promene u apetitu?

Saznajte svoje rezultate

Sudeći po vašim odgovorima, nije verovatno, ali ni nemoguće, da ste trudni u ovom ciklusu. Međutim, ne doživljavaju sve žene simptome trudnoće i svaka trudnoća je različita, tako da ne treba da brinete. Jedan od načina da budete sigurni jeste da uradite Clearblue test za trudnoću. Ako imate pitanja ili nedoumice posavetujte se sa svojim lekarom.

Kupite odmah

Clearblue testovi za trudnoću

Simptomi rane trudnoće

Sudeći po vašim odgovorima, postoji šansa da ste trudni. Uradite Clearblue test za trudnoću što je pre moguće i saznajte zasigurno da li je tako.

Neki od simptoma mogu da se jave iz razloga koji ne uključuju trudnoću – ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, posavetujte se sa svojim lekarom.

Ako pokušavate da zatrudnite, korišćenje testa za određivanje ovulacije u cilju određivanja plodnih dana pomoći će vam da povećate šanse za začeće.

Kupite odmah

Clearblue testovi za trudnoću

Clearblue testovi za određivanje ovulacije

  1. „Izostala menstruacija” odnosi se na dan nakon očekivane menstruacije. Kod 79% uzoraka testiranih u laboratorijskom ispitivanju trudnoća je otkrivena 6 dana pre izostale menstruacije (što je 5 dana pre očekivane menstruacije).
  2. Gnoth C., et al. Hum Reprod. (2003) 18 (9): 1959-1966.
Accuracy_when_you_need_it_the_most

Preciznost onda kada vam je najpotrebnija

Nijedan brend nije precizniji: naši testovi za trudnoću precizni su preko 99% od dana kada očekujete menstruaciju i pružiće vam samopouzdanje onda kada vam je najpotrebnije.